Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HENGSTENSHOW 2024 SAVE THE DATE  Gebr. van Manen

29 maart | 🕒 20:00 - 22:30

In 2024 presenteert Hengstenhouderij Gebr. van Manen een betoverende hengstenshow. Bewonder de majestueuze tuigpaardhengsten, schitterende nakomelingen en andere prachtige hoogtepunten. Een unieke kans om de passie en toewijding van deze fokkerij te ervaren. Mis deze onvergetelijke viering van paardenpracht niet!

In 2024 staat er een spectaculaire hengstenshow op het programma bij Hengstenhouderij Gebr. van Manen. Deze gerenommeerde fokkerij presenteert een diverse show met als stralend middelpunt hun indrukwekkende zwarte parels: de tuigpaardhengsten. Dit belooft een evenement te worden dat paardenliefhebbers en fokkers niet willen missen.

De hengstenshow biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de topklasse tuigpaardhengsten van Hengstenhouderij Gebr. van Manen. Deze majestueuze dieren, met hun krachtige bouw en elegante verschijning, vertegenwoordigen het resultaat van zorgvuldige fokprogramma’s en jarenlange ervaring in de paardenwereld. Het is een kans om oog in oog te staan met deze prachtige dieren en de passie van de fokkers te ervaren.

Naast de tuigpaardhengsten worden ook de nakomelingen van deze imposante dieren in de schijnwerpers gezet. Het publiek krijgt de gelegenheid om de volgende generatie veelbelovende talenten te bewonderen, met het potentieel om de toekomst van de paardensport te beïnvloeden. Het is een unieke kans om getuige te zijn van de voortgang en successen van het fokprogramma van Hengstenhouderij Gebr. van Manen.

De show belooft echter meer dan alleen de indrukwekkende paarden. Bezoekers kunnen zich ook verheugen op een visueel spektakel met diverse elementen die de wereld van de paardenfokkerij belichten. Er zullen wellicht demonstraties, presentaties en mogelijk zelfs interactieve sessies zijn om het publiek een dieper inzicht te geven in de toewijding en expertise die achter de schermen schuilgaan.

Kortom, de hengstenshow van Hengstenhouderij Gebr. van Manen in 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die een passie heeft voor paarden. Het is een viering van prachtige tuigpaardhengsten, hun nakomelingen en al het andere moois dat deze toonaangevende fokkerij te bieden heeft. Mis het niet!

 

Hengstenhouderij Gebr. van Manen  ( logo )

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Hengstenhouderij Gebr. van Manen
Zuiderkade 41
Ede,Gelderland6718 PGNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie