Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

hengstenshow 2024 van KWPN tuigpaard Noord

30 maart | 🕒 19:00 - 22:30

Ontdek de pracht van de paardenwereld op onze hengstenshow op 30 maart 2024 bij Hippisch Centrum Exloo. Na het succes van vorig jaar verwelkomen we opnieuw topklasse hengsten, waaronder Tuigpaarden, Friezen, Hackney's, PRE, Barock Pinto en welsh hengsten. Bewonder deze goedgekeurde parels tijdens een betoverende avond vol elegantie en kracht. Toegang is gratis. Mis dit unieke evenement niet!

Op 30 maart 2024 organiseren wij voor de tweede keer onze hengstenshow op de accommodatie van Hippisch Centrum Exloo, na het succes van vorig jaar. Tijdens deze bijzondere avond kunnen bezoekers genieten van de goedgekeurde hengsten van de aangespannen sport, waaronder Tuigpaarden, Friezen, en Hackney’s. Daarnaast verwelkomen we ook hengsten van andere stamboeken, zoals de PRE, Barock Pinto, en welsh hengsten.

De toegang tot het evenement is vrij, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om dit spektakel bij te wonen. Het belooft een avond vol prachtige paarden en indrukwekkende presentaties te worden.

Als u uw hengst(en) wilt aanmelden voor de show of als u vragen heeft, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Annemieke Calis. U kunt haar bereiken via regiotuigpaardnoord@kwpn.nl of via WhatsApp op 0612960456. Aarzel niet om uw interesse te tonen en deel te nemen aan deze geweldige gelegenheid om de schoonheid en klasse van verschillende hengsten te bewonderen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze hengstenshow op 30 maart 2024.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27-A,
Exloo, Drenthe 7875 TA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie