Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Horse Event 2024

14 september | 🕒 08:00 - 22 september | 🕒 17:00

Horse Event 2024

Horse Event 2024 is hét toonaangevende paardenevenement in Nederland dat paardenliefhebbers, professionals en ruiters samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt een rijke variëteit aan activiteiten, van spectaculaire shows en demonstraties tot educatieve lezingen en interactieve workshops. Bezoekers kunnen genieten van de pracht en kracht van verschillende paardenrassen, van majestueuze Friezen tot wendbare Arabieren. Bovendien is er aandacht voor welzijn en training van paarden, met deskundige inzichten van vooraanstaande trainers en ruiters. Of je nu een doorgewinterde ruiter bent, een beginnende liefhebber, of gewoon de magie van paarden wilt ervaren, Horse Event biedt iets voor iedereen. Het is de ultieme gelegenheid om te leren, te inspireren en te genieten van de prachtige paardencultuur.

 

horse event 2024 ( logo )

Gedurende dit weekend worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. In het promodorp vind je meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.

horse event pro 2024 { logo }

In dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van topsporters en trainers op het gebied van training, management en voeding. Ook is er een veelzijdige beursgedeelte. Op vrijdag 15 september is een exclusieve openstelling voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
14 september | 🕒 08:00
Einde:
22 september | 🕒 17:00

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
Vijfhuizen, Noord-Holland 2141 SB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie