Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CH Westerkwartier 2024

29 mei - 2 juni

De CH Westerkwartier 2024 is weer van start gegaan, en met trots kijken we terug op onze 42ste editie van vorig jaar. Gelukkig hebben veel ruiters, vooral amazones, opnieuw de weg naar ons concours gevonden, en de subtop rubrieken waren goed gevuld, wat bijdroeg aan het succes van het evenement.

De ponykeuring, die als vanouds was, bleek een doorslaand succes te zijn. Het was een waar feestje waar zowel kinderen als volwassenen uit het Westerkwartier goede herinneringen aan hebben overgehouden.

Voor degenen die dit jaar willen deelnemen, noteer de data: CH Westerkwartier vindt plaats van 29 tot en met 2 juni 2024 op de terreinen van Dressuurstal De Haarhof aan de Haarsterweg te Marum. Het programma omvat dressuur voor zowel ponies als paarden, variërend van klasse B tot en met Lichte Tour. Bovendien worden er Bixie-rubrieken en een ponykeuring toegevoegd. Deelnemers hebben de mogelijkheid om meerdere dagen deel te nemen aan het concours.

Voor alle actuele informatie en updates raden we aan om onze website en social media in de gaten te houden. We kijken ernaar uit om opnieuw een succesvolle en plezierige editie van CH Westerkwartier te beleven.

 MijnKNHS

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
29 mei
Einde:
2 juni
Evenement Categorie:

Locatie

Dressuurstal de Haarhof
Haarsterweg 31,
Marum, Groningen 9363 VC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie