Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marathon competitie Franeker 2024

8 juni | 🕒 11:00 - 17:00

In 2024 wordt Franeker het toneel van een opwindende marathoncompetitie. Een viering van paardensport in Fryslân, met uitdagende disciplines als dressuur, vaardigheid en de adembenemende marathon. Dit jaarlijkse evenement trekt deelnemers en toeschouwers uit alle hoeken van het land. Ervaar de kracht, elegantie en traditie in het hart van de Friese cultuur tijdens de Franeker 2024 marathoncompetitie.

In 2024 staat Franeker weer in het teken van een adembenemende marathoncompetitie, waar mens en paard een schitterend spektakel neerzetten. Dit jaarlijkse paardensportevenement in Fryslân trekt deelnemers en toeschouwers vanuit alle hoeken van het land. De competitie in Franeker biedt een uitdagend parcours, waarbij menners en hun krachtige paarden hun vaardigheden tonen in disciplines zoals dressuur, vaardigheid en de spannende marathon.

Het evenement belichaamt niet alleen sportieve concurrentie, maar ook de rijke paardentradities en de Friese cultuur. Het pittoreske Franeker biedt het perfecte decor voor dit spektakel, waar de indrukwekkende prestaties van mens en paard samensmelten tot een onvergetelijk paardensportfestijn. Mis de kans niet om de energie, passie en majestueuze kracht van de mensport te ervaren tijdens de marathoncompetitie in Franeker.

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

marathon competitie franeker
Harlingerweg 80D
Franeker,friesland8801 PDNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie