Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SWM Hellendoorn 2024

8 juni | 🕒 10:30 - 9 juni | 🕒 18:00

In Hellendoorn wordt een breedtesportwedstrijd georganiseerd door SWM Hellendoorn, waar diverse klassen aan bod komen, waaronder de outdoor klasse L-M-Z en de impuls mensport menwedstrijd.

Deze wedstrijd biedt een platform voor paardensportliefhebbers van verschillende niveaus om deel te nemen en hun vaardigheden te tonen. De outdoor klasse L-M-Z omvat verschillende disciplines zoals dressuur, marathon en vaardigheid. Het is een uitdagende competitie waarin deelnemers hun paardrijvaardigheden en teamwork met hun viervoetige partners kunnen laten zien.

Voor de impuls mensport menwedstrijd staat de mensport centraal, waarbij deelnemers met een kleinere ervaring of met minder getrainde paarden kunnen deelnemen. Het biedt een laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met de mensport en ervaring op te doen in een competitieve omgeving.

Deze breedtesportwedstrijd draagt bij aan de lokale paardensportgemeenschap door een inclusieve omgeving te bieden waarin zowel ervaren als beginnende ruiters en menners kunnen deelnemen. Het bevordert niet alleen de competitiegeest, maar ook de onderlinge verbondenheid en het delen van kennis en ervaring binnen de paardensport.

Met een focus op sportiviteit, plezier en het stimuleren van talent, is de breedtesportwedstrijd van SWM Hellendoorn een evenement waar zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van de prachtige paardensport in al haar facetten.

Henk Eertink

 +31642675684 Mobiel: +31614414182

E-mail

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
8 juni | 🕒 10:30
Einde:
9 juni | 🕒 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Manege ’t Oale Spoor
Pastoor Rientjesstraat 85
Hellendooren,Overijssel7447 GGNederland
+ Google Maps