Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Militaire Prestatietocht te Paard (MPTTP)

31 augustus | đź•’ 10:30 - 15:00

Militaire Prestatietocht te Paard (MPTTP)

De Militaire Prestatietocht te Paard (MPTTP) vindt plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar meer dan 70 deelnemers een unieke proeve zullen afleggen. Het evenemententerrein in het centrum van het park dient als podium voor deze bijzondere gelegenheid, waar paardenliefhebbers de indrukwekkende combinatie van paarden en ruiters kunnen aanschouwen.

De MPTTP belicht niet alleen de vaardigheden van de deelnemers, maar biedt ook een kans om de harmonie tussen mens en paard te ervaren. Het evenement is gericht op militaire ruiters die in een uitdagend parcours hun behendigheid en samenwerking met hun paarden demonstreren.

Het centrale evenemententerrein vormt het hart van de activiteiten, waar toeschouwers de deelnemers in actie kunnen zien. Van hindernissen tot precisieoefeningen, de MPTTP biedt een diversiteit aan uitdagingen die het vakmanschap van zowel ruiter als paard op de proef stellen.

Met de majestueuze natuur van De Hoge Veluwe als achtergrond, creëert de Militaire Prestatietocht te Paard een unieke ambiance. Het is niet alleen een wedstrijd, maar ook een eerbetoon aan de militaire traditie te paard. Voor bezoekers is het een kans om getuige te zijn van de indrukwekkende prestaties en de band tussen mens en paard te bewonderen. De MPTTP belooft een boeiende dag te worden waar paardenliefhebbers de kracht en gratie van deze speciale samenwerking kunnen ervaren.

Praktische informatie

Datum: 31 augustus 2024
Tijdstip: van 10.30 tot 15.00 uur, vanaf 11.00 uur is er een speciale proeve voor de ruiters op het Evenemententerrein
Locatie: Evenemententerrein in het centrum van het Park
Prijs: gratis (excl. entree Park)

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
10:30 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Evenemententerrein
houtkampweg 9b
Otterlo, Gelderland 6731 av Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie