Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Museumplein Polo Amsterdam 2024

27 september | 🕒 08:00 - 29 september | 🕒 17:00

Het Museumplein Polo Amsterdam, gepland op vrijdag 27 september, zaterdag 28 september en zondag 29 september 2024, belooft een uniek evenement te worden in het museale hart van Amsterdam. Gelegen naast het beroemde Van Gogh Museum, biedt deze bijzondere locatie een sfeervolle setting voor polowedstrijden. Polo-enthousiastelingen kunnen zich verheugen op drie dagen vol sportiviteit en verfijning, te midden van de culturele pracht van de stad. Het evenement op deze historische plek combineert sport en cultuur, waardoor bezoekers kunnen genieten van zowel de paardensport op hoog niveau als de artistieke pracht van de omringende musea. Een weekend dat polo, Amsterdam en kunst liefhebbers niet willen missen.

 

Voor meer informatie (o.a. voor toegangskaarten) kunt u contact opnemen met Paul Meulemans via
info@prosporthospitality.com

Museumplein Polo Amsterdam

Image
1_welcome_3

Het Museumplein Polo Event belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gelegen te midden van de culturele pracht van Amsterdam. Deze bijzondere gebeurtenis vindt plaats in het bruisende hart van de stad, direct grenzend aan en omringd door enkele van ’s werelds meest gerenommeerde musea, waaronder Het Van Gogh Museum, Het Stedelijk Museum en het Rijksmuseum. Met het imposante Concertgebouw als decor, vormt het Museumplein de ideale setting voor liefhebbers van zowel spectaculaire paardensport als polosport.

Deze unieke locatie biedt bezoekers de gelegenheid om te genieten van de elegante paarden en getalenteerde poloatleten te midden van een culturele en artistieke omgeving. De vierde editie van dit topevenement nodigt alle enthousiastelingen uit om plaats te nemen op de vrij toegankelijke tribune en de opwinding van het Polo Event te ervaren terwijl de spelers hun vaardigheden vertonen op het groene gras van het Museumplein.

Kom en vergezel ons voor een dag vol spanning, sportiviteit en culturele pracht op deze unieke locatie in het hart van Amsterdam. Het Museumplein Polo Event belooft een betoverende belevenis te worden voor zowel fervente paardensportliefhebbers als diegenen die willen genieten van een onvergetelijke dag in de schitterende ambiance van de Nederlandse hoofdstad.

Image

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
27 september | 🕒 08:00
Einde:
29 september | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Museumplein Amsterdam
museumplein
Amsterdam, Noord-Holland 1071 DJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie