Laden Evenementen

« Alle Evenementen

marathon competitie kuinre 2024

29 september | 🕒 11:00 - 17:00

In 2024 organiseert Psv De Burcht Marathon de Marathon competitie in het prachtige Kuinderbos. Een adembenemend paardenspektakel waar deelnemers hun behendigheid en samenwerking met krachtige paarden tonen op een uitdagend parcours. De competitie, doordrenkt met spanning en schoonheid, belooft een onvergetelijke ervaring te worden die de harmonie tussen mens en paard in de schitterende natuur van Kuinre weerspiegelt.

In het schilderachtige Kuinderbos, gelegen te midden van de natuurpracht, zal de Marathon competitie Kuinre 2024 plaatsvinden, georganiseerd door de bevlogen leden van Psv De Burcht Marathon. Dit evenement belooft een onvergetelijk paardenspektakel te worden, waar zowel deelnemers als toeschouwers getuige zullen zijn van adembenemende mensportprestaties.

De deelnemers, omringd door de weelderige schoonheid van het Kuinderbos, zullen hun vaardigheden demonstreren terwijl ze samenwerken met hun krachtige paarden op een uitdagend parcours. De competitie, doordrenkt met spanning en behendigheid, overstijgt een eenvoudige race tegen de klok en evolueert tot een prachtige showcase van de perfecte harmonie tussen mens en paard.

Psv De Burcht Marathon heeft als missie om een gedenkwaardige ervaring te bieden, waarbij de natuurlijke pracht van het landschap versmelt met de opwinding van de mensport. De Marathon competitie Kuinre 2024 belooft het hoogtepunt te worden voor paardenliefhebbers, waar passie en natuur samenkomen in het betoverende Kuinderbos.

Of je nu een fervent liefhebber van paardensport bent of gewoon op zoek bent naar een uniek evenement om van te genieten, deze competitie biedt een uitstekende gelegenheid om de magie van mens en paard in perfecte harmonie te ervaren. Mis deze kans niet om de spanning, behendigheid en schoonheid van de Marathon competitie Kuinre 2024 te beleven, waar de natuur het decor vormt voor een onvergetelijk paardenspektakel.

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kuinderbos
Schoterweg 5
Bant,overijssel8314 pxNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie