Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Outdoor Horst 2024

21 maart | 🕒 08:00 - 24 maart | 🕒 17:00

Outdoor Horst 2024 ( poster )

De zesde editie van Outdoor Horst in 2024 belooft een opwindend internationaal eventingconcours te worden, waar ruiters uit diverse landen samenkomen voor een spannende eventingwedstrijd. Dit prestigieuze evenement biedt een uitdagend parcours dat de veelzijdigheid van zowel paard als ruiter test in de disciplines dressuur, cross country en springen.

De internationale samenstelling van de deelnemers voegt een extra dimensie toe aan de competitie, waardoor het een unieke gelegenheid is voor toeschouwers om enkele van ’s werelds beste ruiters en paarden in actie te zien. Het belooft een sfeervol spektakel te worden, waarbij de combinatie van behendigheid, snelheid en precisie de sleutel is tot succes.

Voor liefhebbers van de paardensport biedt Outdoor Horst 2024 niet alleen een boeiende wedstrijd, maar ook een gelegenheid om te genieten van de sfeer, het vakmanschap en de passie die samenkomen op dit internationale eventingconcours. Mis het niet als je geïnteresseerd bent in de dynamische wereld van eventing en de onvergetelijke ervaring van Outdoor Horst wilt beleven. Houd de officiële kanalen in de gaten voor details over deelname en het programma.

ClipMyHorse.tv  Live Stream Cross Country

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
21 maart | 🕒 08:00
Einde:
24 maart | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Peelbergen Equestrian Centre
Travers 5
Travers 5,Limburg5976 PLNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie