Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardendagen Driezum – Wâlterswâld

25 juli | 🕒 08:00 - 27 juli | 🕒 17:00

Paardendagen Driezum 2024 belooft een unieke mix van traditie en spektakel. Hoefsmeden demonstreren ambachtelijke vaardigheden, terwijl prachtige oldtimers nostalgie oproepen. Sportliefhebbers genieten van diverse paardensportevenementen, van dressuur tot springen. De festiviteiten worden verrijkt met livemuziek, waar lokale bands de sfeer verhogen. Dit evenement, doordrenkt met gemeenschapsgeest, viert vakmanschap en de tijdloze connectie tussen mens en paard. Een onvergetelijke ervaring waarin geschiedenis, paardenliefde en vermaak samenkomen in het pittoreske Driezum.

De Paardendagen in Driezum en Wâlterswâld beloven in 2024 weer een groots spektakel te worden. Met maar liefst 150 aanspanningen wordt het een waar festijn voor paardenliefhebbers en toeschouwers. Het evenement, dat bekend staat om zijn diversiteit aan activiteiten, biedt voor ieder wat wils.

Een opvallende activiteit op het programma is de Stoelendans te paard. Een uitdaging voor zowel de ruiters als hun viervoetige partners, wat zorgt voor vermakelijke taferelen en een unieke sfeer. De feesttent zal bovendien gevuld zijn met vrolijke muziek, waardoor de festiviteiten een extra feestelijk tintje krijgen.

Een hoogtepunt van de Paardendagen is het Nederlands Kampioenschap Hoefsmeden. Vakmanschap en behendigheid komen hier samen in een competitieve strijd om de titel. Een ware traktatie voor de liefhebbers van dit ambacht.

Voor de nostalgische zielen is er een speciale sectie gewijd aan Oldtimers. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige klassieke voertuigen en zich laten meevoeren naar vervlogen tijden.

Voor de jongere bezoekers is er het Kinderplein, waar een overvloed aan attracties te vinden is. Van draaimolens tot suikerspinnen, het Kinderplein staat garant voor urenlang plezier.

Kortom, de Paardendagen in 2024 beloven een evenement te worden waar traditie, sport, muziek en vermaak hand in hand gaan. Een unieke gelegenheid voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van buitenaf om samen te komen en te genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, paard en tekst           

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
25 juli | 🕒 08:00
Einde:
27 juli | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

hoofdterrein
Foarwei 31A
Walterswald,friesland9113 PANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie