Laden Evenementen

« Alle Evenementen

paardenmarkt Vianen 2024

9 oktober

In 2024 vindt de paardenmarkt in Vianen plaats met hoogtepunten als een grote paardenkeuring en opwindende evenementen zoals ringsteken onder het zadel en met aanspanningen. De keuring biedt een diversiteit aan paardenrassen voor bewondering. Het ringsteken onder het zadel toont de behendigheid van ruiters, terwijl het ringsteken met aanspanningen de vakmanschap en samenwerking tussen menners en paarden in de schijnwerpers zet. Een belofte van een dag vol paardenliefhebberij en spectaculaire vertoningen.

In 2024 staat de paardenmarkt in Vianen weer op het programma, en dit keer belooft het een spektakel te worden met een grote paardenkeuring en verschillende opwindende evenementen. De markt trekt traditiegetrouw paardenliefhebbers vanuit de hele regio en daarbuiten.

Een hoogtepunt van de dag is de grote paardenkeuring, waar trotse eigenaren hun prachtige paarden presenteren aan een deskundige jury. De bezoekers kunnen genieten van de diversiteit aan rassen, van majestueuze trekpaarden tot elegante rijpaarden. Het is een gelegenheid om de schoonheid en kracht van deze edele dieren te bewonderen.

Een ander boeiend onderdeel van de paardenmarkt is het ringsteken onder het zadel. Hier tonen ruiters hun behendigheid en precisie terwijl ze proberen een lans door een kleine ring te steken. Een adembenemend schouwspel dat de vaardigheid van ruiter en paard benadrukt.

Voor de liefhebbers van aanspanningen is er ook ringsteken, maar dan met fraai versierde koetsen en wagens. Menig menner gaat de uitdaging aan om met zijn span de ring te doorboren, wat niet alleen vakmanschap vereist maar ook een uitstekende samenwerking tussen mens en paard.

De paardenmarkt in Vianen belooft dus niet alleen een lust voor het oog te zijn met de keuring en ringsteken, maar ook een viering van de eeuwenoude band tussen mens en paard. Een evenement dat zowel de lokale gemeenschap als bezoekers verenigt in hun liefde voor deze prachtige dieren.

 

Op de foto van de Paardenmarkt in Vianen 2024 is een adembenemend schouwspel te zien: een majestueus 3-span met schitterende Friese paarden, getrokken door een elegante menwagen waarop twee personen vol trots plaatsnemen. De afbeelding vangt het moment van harmonie en kracht tussen mens en paard, waarbij de schoonheid van de Friese paarden tot uiting komt. Een beeld dat de essentie van de Paardenmarkt vastlegt en de bewondering voor deze prachtige dieren weerspiegelt.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
9 oktober
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Paardenmarkt Vianen
Vianen,Utrecht4132 APNederland+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie