Laden Evenementen

« Alle Evenementen

stal de mersken hengstenshow 2025

8 maart 2025 | 🕒 20:00 - 22:30

stal de mersken hengstenshow 2025

Welkom bij de Hengstenshow van Stal de Mersken in 2025! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijke ervaring vol prachtige hengsten, opwinding en gemeenschap.

Dompel uzelf onder in de betoverende sfeer van onze hengstencollectie, samengesteld uit de nafok van onze vooraanstaande hengsten. Elk dier vertegenwoordigt het resultaat van zorgvuldige fokkerij en toewijding, en we zijn trots om ze aan u te presenteren.

De Hengstenshow van Stal de Mersken biedt meer dan alleen een visuele traktatie. Het is ook een kans om getalenteerde topruiters in actie te zien, die de kracht en elegantie van onze hengsten demonstreren in verschillende disciplines. Bovendien biedt het evenement een gelegenheid voor ontmoetingen met collega-fokkers, waar ervaringen kunnen worden gedeeld en nieuwe banden kunnen worden gesmeed.

Het beste van alles? De toegang is gratis! Dus, of u nu een ervaren fokker bent, een gepassioneerde paardenliefhebber, of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, u bent van harte welkom op onze Hengstenshow. Breng gerust vrienden en familie mee om samen met u te genieten van deze unieke gelegenheid.

Mis deze kans niet om de prachtige wereld van Stal de Mersken te ontdekken en te genieten van een dag vol paardenplezier. Noteer de datum alvast in uw agenda en we kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze locatie. Tot ziens op de Hengstenshow van Stal de Mersken!

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
8 maart 2025
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stal de Merske
de merske 6
Siegerswoude,Friesland9248 WR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie