Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stompwijkse Paardendagen 2024

19 juli | 🕒 08:00 - 22 juli | 🕒 17:00

Stompwijkse Paardendagen 2024

De Stompwijkse Paardendagen zijn al meer dan een eeuw een begrip in Stompwijk en ver daarbuiten. Voor de 113e keer spannen de bewoners van het polderdorp in het Groene Hart zich dit jaar opnieuw vol overgave in om een bruisend en gezellig evenement voor jong en oud te organiseren.

Tijdens de Stompwijkse Paardendagen staat de paardensport centraal, maar liefhebbers van ander vermaak komen ook aan hun trekken. Voor de kinderen is er vier dagen lang een kermis met een groot aantal attracties. Op zaterdagmiddag is er de Stompwijkse Landleven FAIR en tegelijkertijd wordt er tijdens de springwedstrijd gestreden om de “Helden van Nooit Gedacht” wisseltrofee.

Op zondag vinden de populaire ponyrennen plaats. Deze middag is van oudsher één grote reünie van familie, vrienden, oud-Stompwijkers en paardenliefhebbers. De kleinsten onder ons kunnen zich alvast voorbereiden op een carrière in het ponyrennen, want tijdens de pauze kan er ezeltje worden gereden. Jong geleerd is oud gedaan!

Het absolute hoogtepunt van de Stompwijkse Paardendagen is de kortebaandraverij, geliefd bij eigenaren, pikeurs en toeschouwers. Het is de enige kortebaandraverij in Nederland die op gras wordt gereden. En waar je ook zit of staat, je kunt alles overzien!

header Stompwijkse Paardendagen 2024 : 19-22 juli

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
19 juli | 🕒 08:00
Einde:
22 juli | 🕒 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Stompwijkse
Stompwijk, Zuid-Holland 2266HA Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie