Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hynstedagen Sumarreheide 2024

19 juli | 🕒 09:00 - 20 juli | 🕒 17:00

Hynstedagen Sumarreheide 2024

Hynstedagen Sumarreheide 2024, een tweedaags evenement dat jaarlijks op de Sumarreheide onder Garyp plaatsvindt, is uniek in zijn soort. Zowel binnen Fryslân als daarbuiten is er geen ander buiten concours hippique waar paardenfokkerij en paardensport zo krachtig met elkaar zijn verweven. Tijdens dit bijzondere evenement worden Friese paarden en vertederende Shetlandpony’s beoordeeld, en vinden er dressuurwedstrijden plaats voor Friese paarden van de klasse B tot en met ZZ. Daarnaast zijn er spannende tuigwedstrijden met KWPN-paarden, Hackney’s en Friese paarden, wat de Hynstedagen Tytsjerksteradiel tot een uniek en veelzijdig paardenfestijn maakt.

De kernwaarden van de Stichting Hynstedagen Tytsjerksteradiel zijn uitstraling, niveau, klasse en samenwerking. Deze waarden staan centraal in de organisatie van het driedaagse concours-hippique. Jaarlijks wordt het evenement zowel intern als extern geëvalueerd om de uitstraling en klasse verder te verbeteren. Dit streven naar continue verbetering heeft als doel om de Hynstedagen Tytsjerksteradiel uit te laten groeien tot het meest aansprekende meerdaagse buiten concours hippique in Fryslân.

De Stichting Hynstedagen Tytsjerksteradiel werkt nauw samen met diverse partners en vrijwilligers om een evenement van hoge kwaliteit neer te zetten dat een breed publiek aanspreekt. Dit maakt de Hynstedagen tot een belangrijk moment op de kalender voor zowel paardenliefhebbers als fokkers. Bezoekers kunnen genieten van de schoonheid en vaardigheden van de paarden, terwijl ze ook inzicht krijgen in de rijke tradities van de Friese paardenfokkerij en paardensport.

Het evenement biedt een platform voor fokkers om hun beste dieren te presenteren en voor ruiters om hun talenten te tonen. Door de combinatie van competitieve wedstrijden en informatieve demonstraties blijft de Hynstedagen Sumarreheide een onmisbaar evenement voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
19 juli | 🕒 09:00
Einde:
20 juli | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hynstedagen Tytsjerksteradiel
Joute van der Meerweg 10
Sumar, Friesland 9262 SR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie