Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekend van het Paard 2024

6 juli | 🕒 12:00 - 7 juli | 🕒 17:00

Het Weekend van het Paard 2024 op De Hoge Veluwe is dé ontmoetingsplaats voor paardenliefhebbers. Op het evenemententerrein in het park kunnen bezoekers genieten van diverse demonstraties die de veelzijdigheid en schoonheid van paarden belichten. Het programma biedt een mix van activiteiten, van dressuur tot grondwerk. Te midden van de prachtige natuur van De Hoge Veluwe is dit weekend een unieke gelegenheid voor zowel ervaren als beginnende paardenliefhebbers om de magie van paarden te ervaren.

Het Weekend van het Paard 2024 op De Hoge Veluwe belooft een buitengewone ervaring te worden voor paardenliefhebbers. Gelegen in het adembenemende natuurschoon van De Hoge Veluwe, biedt het evenement een diversiteit aan activiteiten en indrukwekkende demonstraties. Het centrumgebied van het park fungeert als het kloppende hart van het evenement, waar paardenliefhebbers gedurende beide dagen kunnen genieten van een gevarieerd programma.

De demonstraties zullen de veelzijdigheid en schoonheid van paarden in de schijnwerpers zetten. Van spectaculaire shows tot informatieve sessies, het evenemententerrein biedt een mix van activiteiten die zowel ervaren ruiters als nieuwkomers aanspreken. Dressuur, springen, grondwerk en verzorging komen allemaal aan bod, waardoor bezoekers een diepgaande kijk krijgen op de wereld van paarden.

Het evenement is niet alleen gericht op de paardensport, maar ook op het bevorderen van begrip en liefde voor deze majestueuze dieren. Naast de activiteiten op het terrein kunnen bezoekers deelnemen aan paardrijtochten en wandelingen om de prachtige natuur van De Hoge Veluwe te verkennen, en zo de symbiose tussen paarden en hun omgeving te ervaren.

Kortom, het Weekend van het Paard op De Hoge Veluwe is een unieke gelegenheid om de magie van paarden te omarmen, te leren en te genieten. Met een programma dat zowel boeiend als vermakelijk is, belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die de schoonheid van paarden en de natuur wil ervaren.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024
Tijdstip: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Evenemententerrein (in het centrum van het Park) om bij het evenementerrein te komen volgt u de bordjes centrum.
Het centrum is 3 km vanaf ingang Otterlo, 4 km vanaf ingang Hoenderloo & 10 km vanaf ingang Schaarsbergen. Er zijn gratis Witte Fietsen beschikbaar bij de ingangen.
Prijs: gratis (excl. entree Park)

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
6 juli | 🕒 12:00
Einde:
7 juli | 🕒 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Evenemententerrein
houtkampweg 9b
Otterlo, Gelderland 6731 av Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie