Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concours Hippique Siegerswoude 2024

22 juni 2024 | 🕒 13:00 - 21:00

Het Concours Hippique Siegerswoude 2024 biedt een verbluffende vertoning met de show van eenspannen, tandem en tweespannen, met als stralend middelpunt de gracieuze Hackney’s en Friese paarden. Stal de Mersken, als gastheer van dit evenement, brengt deze prachtige paarden naar het podium, waar ze hun elegantie en kracht tonen.

De eenspannen demonstreren de individuele klasse van zowel de Hackney’s als de Friese paarden, waarbij hun unieke eigenschappen en bewegingen schitteren. De tandemshow onthult de perfecte samenwerking tussen twee paarden, terwijl de tweespannenshow een adembenemende synchronie laat zien.

Met zijn schilderachtige omgeving voegt Stal de Mersken een extra dimensie toe aan de beleving, waardoor toeschouwers en paardenliefhebbers worden ondergedompeld in de pracht van deze majestueuze dieren. Het Concours Hippique Siegerswoude 2024 wordt daarmee niet alleen een hoogtepunt in de paardensportagenda, maar ook een viering van de veelzijdigheid en schoonheid van Hackney’s en Friese paarden.

 

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Trainingsstal & verkoop van Friese Friese Dadaion Dekstation, paarden Stal De Mersken'

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
22 juni 2024
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

stal de mersken
de Mersken 6
Siegerswoude, friesland 9248 WR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie