Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jumping Franeker 2023

8 december - 10 december

belooft een grandioos paardensportevenement te worden dat paardenliefhebbers en toeschouwers van alle leeftijden zal betoveren. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt getalenteerde ruiters en prachtige paarden samen voor een onvergetelijke competitie.

Het hart van Jumping Franeker ligt in het springen, waar ruiters en hun paarden de uitdaging aangaan om hindernissen van verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden te overwinnen. Het vereist precisie, kracht en teamwork om foutloos rond te gaan en te strijden om de hoogste eer.

Maar Jumping Franeker biedt meer dan alleen spectaculaire wedstrijden. Het is ook een sociale gebeurtenis waar mensen samenkomen om hun passie voor paardensport te delen. Er zijn vaak nevenevenementen, stands en activiteiten voor het hele gezin, waardoor het een geweldige dag uit wordt.

Of je nu een ervaren paardenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een boeiend evenement, Jumping Franeker heeft voor ieder wat wils. Het is een kans om te genieten van de kracht, gratie en schoonheid van paarden, terwijl je deel uitmaakt van een gemeenschap die dezelfde passie deelt. Dus noteer de datum en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij Jumping Franeker 2023.

 

Donderdag: aanvang 19.00 uur Hunter Equitation . Opgave: springenslruiters@hotmail.com

Vrijdag: Middag springen paarden 0.70 t/m 1.10m; twee parcoursen om en om. Avond: FK veteranenspringen met voor elke deelnemer een bon voor een bord warm eten.

Zaterdag: ochtend: springen paarden 0.80 t/m  1.20m twee parcoursen om en om; 1.30 en 1.35 1 parcours direct op tijd. 1.40m 1 parcours direct op tijd , flexibel starten mogelijk. Grote Prijs. 1.30/1.35 plus gratis dekking VDL-Stud Bears t.w.v. € 800,-

Zondag:  ponyspringen 0.40 t/m 1.30m Middag: Grote Prijs C/0.90/CDE 1.00 t/m 1.30m

Overall winnaar: een verrassing!

Aansluitend Duospringen voor paard/paard-paard/pony-pony/pony. Inschrijfgeld € 15,- per duo, dus € 7,50 p.p.

Prijsgeld: 1. €50,- 2. €30,- 3. €15,- plus extra prijs voor mooiste duocombinatie. Opgave: rosiermarijke@hotmail.com

https://www.mijnknhs.nl/Game/W120098?expandHeader=True

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
8 december
Einde:
10 december
Evenement Categorie:

Locatie

Manege ’t Spant
Harlingerweg 80 d
FRANEKER, friesland 8801 PD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie