Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paardenmarkt Alblasserdam 2024

24 juli 2024 | šŸ•’ 07:00 - 12:00

De jaarlijkse Sint Jacobus Paardenmarkt in Alblasserdam, gepland op woensdag 24 juli 2024, brengt de Kerkstraat tot leven met een gevarieerde showcase van paarden en pony's. Handelaren onderhandelen en creƫren een levendige sfeer, terwijl lokale kraampjes en activiteiten de straten vullen. Mis deze bruisende dag vol paardenplezier niet!

Op woensdag 24 juli 2024 zal de Kerkstraat in Alblasserdam bruisen van leven tijdens de jaarlijkse Sint Jacobus Paardenmarkt. Dit evenement trekt niet alleen lokale paardenliefhebbers, maar ook bezoekers van buiten de stad.

De Kerkstraat transformeert tot een levendige marktplaats, waar handelaren hun paarden en pony’s presenteren aan potentiĆ«le kopers. Het aanbod varieert van krachtige werkpaarden tot sierlijke rijpaarden en vriendelijke pony’s. Het karakteristieke hoefgetrappel vult de lucht terwijl transacties plaatsvinden en de eeuwenoude traditie van de paardenmarkt voortduurt.

Naast de paardenmarkt biedt het evenement een levendige sfeer met kraampjes vol lokale producten, ambachten en lekkernijen. Speciale activiteiten voor kinderen dragen bij aan een gezinsvriendelijke ervaring.

De Sint Jacobus Paardenmarkt is niet alleen een gelegenheid om prachtige paarden te bewonderen en te verhandelen, maar ook een moment waarop de gemeenschap samenkomt om tradities te vieren. Het belooft een dag vol levendigheid, cultuur en paardenplezier te worden, waar de unieke band tussen mens en paard centraal staat.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 juli 2024
Tijd:
07:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Paardenmarkt Alblasserdam
Kerkstraat
Alblasserdam, Zuid-Holland 2951 Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie