Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Concours Hippique Drogeham 2018

Categorie: Tuigpaardensport

Datum: 01-09-2018

Aantal keer bekeken: 813

het Concours Hippique van Drogeham is een evenement voor jong en oud


De gemeente Achtkarspelen, in het oosten van de provincie Fryslân kan zich gelukkig prijzen met twee geweldige paardensportevenementen binnen haar grenzen: die van Buitenpost en Drogeham. Twee concoursen die landelijk hoog staan aangeschreven en die elk duizenden bezoekers trekken.

Traditiegetrouw wordt het Concours Hippique van Drogeham gehouden aan de Hamsterpein nabij het brinkdorp. Dit terrein is speciaal aangelegd voor het Concours Hippique, waardoor de opzet ruim is, maar ook de gezellige en warme sfeer niet ontbreken. Ook op het bijterrein worden veel activiteiten georganiseerd.
Het evenement van dit jaar belooft opnieuw een boeiend spektakel te worden, met veel deelnemers, veel rubrieken en veel publiek. Een of meer Nederlandse kampioenschappen zullen zeker niet ontbreken.

Het Concours Hippique van Drogeham is een evenement waar jong en oud aan zijn of haar trekken kan komen. Ook al hou je niet echt van de paardensport, dan is een bezoek aan ons evenement ook zeker de moeite waard.

Wij hopen u te kunnen ontmoeten op zaterdag 1 september 2018!

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.