Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Buitensluisse paardenmarkt Numansdorp

12 juni | 🕒 07:00 - 17:00

Buitensluisse paardenmarkt Numansdorp logo

De Buitensluisse paardenmarkt in Numansdorp is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op de Burg. de Zeeuwstraat en de Voorstraat. Deze markt biedt een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor zowel paardenliefhebbers als de lokale gemeenschap.

Langs de Burg. de Zeeuwstraat en de Voorstraat worden paarden en pony’s tentoongesteld en te koop aangeboden. De Torenstraat biedt waarschijnlijk een locatie voor het presenteren van diverse paarden. Dit deel van de markt is ideaal voor liefhebbers van deze majestueuze dieren.

In de Hoekstraat is er mogelijkheid tot ponyrijden, waardoor kinderen en gezinnen kunnen genieten van een interactieve ervaring met deze vriendelijke dieren. In de Kerkstraat kunnen bezoekers kennismaken met lokale verenigingen en kunstenaars, waardoor de markt een bredere gemeenschapsbeleving wordt.

Voor wie op zoek is naar kermisplezier, biedt het Flohilplein en de Zomp een scala aan attracties. Dit gedeelte van de markt is perfect voor gezinnen en bezoekers die op zoek zijn naar entertainment buiten de paardenactiviteiten.

De Buitensluisse paardenmarkt lijkt dus niet alleen een gelegenheid te zijn voor paardenhandel, maar ook een evenement dat de gemeenschap bij elkaar brengt met een mix van traditie, kunst, vermaak en lokale betrokkenheid. Voor specifieke details is het raadzaam om lokale aankondigingen en bronnen te raadplegen.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
07:00 - 17:00
Evenement Categorie: