Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Outdoor Gelderland 2024

12 juni - 16 juni

Outdoor Gelderland 12 t/m 16 juni 2024 ( logo )

Outdoor Gelderland 2024 is een opwindend paardensportevenement dat in Nederland plaatsvindt. Het evenement heeft een rijke geschiedenis en trekt de topruiters en -amazones van over de hele wereld. Springen, een van de meest spectaculaire disciplines in de paardensport, staat centraal in dit evenement. Het biedt een platform voor ruiters en hun paarden om hun springvaardigheden te tonen in verschillende klassen en competities.

Maar Outdoor Gelderland biedt meer dan alleen springen. Het evenement omvat ook ponywedstrijden, waar jonge talenten de kans krijgen om hun vaardigheden te laten zien. Dit onderstreept de toewijding aan de ontwikkeling van jonge ruiters en de toekomst van de paardensport.

Een ander opwindend aspect van Outdoor Gelderland is het rodeo rijden. Dit is een uitdagende en entertainende discipline waar ruiters hun vaardigheid tonen door op wilde paarden te rijden. Het publiek kan genieten van de spanning en sensatie van deze unieke discipline.

Het evenement is niet alleen voor paardensportliefhebbers, maar ook voor gezinnen en iedereen die de schoonheid en kracht van paarden wil ervaren. Met zijn gevarieerde programma en activiteiten belooft Outdoor Gelderland 2024 een onvergetelijke ervaring te worden. Het is een viering van paardensport in al zijn glorie en een eerbetoon aan de harmonieuze relatie tussen mens en paard.

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
12 juni
Einde:
16 juni
Evenement Categorie├źn:
, ,

Locatie

Paardensportcentrum Lichtenvoorde
Weijenborgerdijk 34
VRAGENDER,Gelderland7134 NKNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie