Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

locatiekeuring bij Stal Chardon Livestream

12 juni | 🕒 09:00 - 14:00

Op woensdag 12 juni vindt de locatiekeuring plaats bij Stal Chardon. De keuring begint om 9.00 uur en er staan 35 paarden klaar voor beoordeling. De juryleden zijn Jan Hellinx, Johan van der Velde, Annemieke Elsinga en aspirant Hendrik van der Meulen.

De locatiekeuring is een belangrijk evenement in de paardenwereld. Het biedt eigenaren en fokkers de kans om hun paarden te laten beoordelen door ervaren juryleden. De keuring richt zich op verschillende aspecten zoals exterieur, beweging en algemene conditie van de paarden. De resultaten van deze keuring kunnen van grote invloed zijn op de toekomst van de paarden, bijvoorbeeld bij verkoop of deelname aan wedstrijden.

De jury bestaat uit gerenommeerde experts. Jan Hellinx en Johan van der Velde hebben beide jarenlange ervaring in het beoordelen van paarden en zijn bekende namen in de paardenwereld. Annemieke Elsinga brengt eveneens veel expertise met zich mee. Hendrik van der Meulen, als aspirant-jurylid, krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van deze ervaren juryleden.

Voor degenen die niet in staat zijn om de keuring ter plaatse bij te wonen, is er een livestream beschikbaar. Dit biedt iedereen de mogelijkheid om de keuring te volgen en de beoordelingen van de juryleden mee te maken. De livestream is een welkome toevoeging, vooral voor eigenaren en fokkers die graag willen zien hoe hun paarden het doen, maar niet aanwezig kunnen zijn.

Kortom, de locatiekeuring bij Stal Chardon belooft een dag vol deskundige beoordelingen en interessante momenten te worden. Mis het niet en volg de keuring via de livestream om niets te missen van dit belangrijke evenement in de paardenwereld.

 

Livestream:

Klik hier voor de catalogus van de locatiekeuring van Stal Chardon

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Stal Chardon
Hesenserreed 5
Jorwert, Friesland 9023 AP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie