Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHIO Aken 2024

28 juni - 7 juli

CHIO Aken 2024 28 juni - 7 juli ( logo )

Het CHIO Aken, voluit het Concours Hippique International Officiel, is een van ’s werelds meest prestigieuze paardensportevenementen en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1924. Jaarlijks trekt dit evenement duizenden toeschouwers en topruiters van over de hele wereld naar de stad Aken in Duitsland.

Het CHIO Aken is uniek vanwege de verscheidenheid aan disciplines die het omvat, waaronder dressuur, springen, eventing en voltige. Het biedt niet alleen een podium voor de beste ruiters om te schitteren, maar ook een kans voor fokkers, trainers en paardeneigenaren om hun prachtige paarden te presenteren aan een internationaal publiek.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de Aken Grand Prix, een prestigieuze springwedstrijd waarin de beste ruiters ter wereld strijden om de titel. Daarnaast omvat het CHIO Aken ook de Nations Cup-competitie, waarin landenteams strijden om de eer en glorie.

Naast de wedstrijden biedt het CHIO Aken een levendige beurs met tal van stands met paardensportproducten, mode, kunst en gastronomie. Het is ook een gelegenheid voor paardenliefhebbers om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Kortom, het CHIO Aken is niet alleen een paardensportevenement, maar ook een culturele ervaring en een viering van de pracht en kracht van paarden. Het evenement staat garant voor opwinding, emotie en onvergetelijke momenten voor zowel deelnemers als toeschouwers, en blijft een van de hoogtepunten van de internationale paardensportkalender.

TICKETS

CHIO AACHEN 2024

Buy your tickets for the CHIO Aachen 2024 now!

To the ticketshop 2024

 

To the ticketshop CAMPUS

 

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
28 juni
Einde:
7 juli
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Aachen-Laurensberger Rennverein e.V.
Albert-Servais-Allee 50
Aachen, 52070 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie