Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Exloo NK Mennen Vierspannen & Para Mennen

31 juli | 🕒 08:00 - 4 augustus | 🕒 17:00

Het Exloo NK Mennen Vierspannen & Para Mennen, georganiseerd van 31 juli tot 4 augustus 2024 op het Internationaal Hippisch Centrum Exloo, belooft een opwindend spektakel te worden voor menners en paardensportliefhebbers wereldwijd. Dit prestigieuze evenement, aangevuld met disciplines zoals CAI3*-H2, CAI2*-H4, CAIO4*-H4 WCupQ, CAI2*-P1 en CAI, biedt een internationaal podium voor zowel pony’s als paarden.

Het Internationaal Hippisch Centrum Exloo, geprezen om zijn state-of-the-art faciliteiten en adembenemende omgeving, vormt het perfecte decor voor deze competitie op het hoogste niveau. Dit evenement trekt niet alleen de beste menners ter wereld aan, maar biedt ook een unieke ervaring voor toeschouwers, met een mix van spannende competitie en natuurlijke schoonheid.

Het programma omvat een scala aan disciplines, variërend van de technische dressuur tot de adrenaline-pompende marathon en het uitdagende kegeltjesrijden. Dit zorgt voor een gevarieerde en boeiende ervaring voor deelnemers en toeschouwers, terwijl de competitie intenser wordt met elke fase.

Een hoogtepunt van het evenement is het para mennen, waarbij menners met een handicap hun moed en vastberadenheid tonen in een inspirerende vertoning van doorzettingsvermogen. Dit voegt een extra dimensie van inclusiviteit en diversiteit toe aan het evenement, waardoor het een viering wordt van de kracht van de menselijke geest en de liefde voor de paardensport.

Met zijn focus op topprestaties, spectaculaire vertoningen en een gemeenschap van gepassioneerde paardensportliefhebbers, belooft het Exloo NK Mennen Vierspannen & Para Mennen een onvergetelijk evenement te worden dat de wereld van de mensport inspireert en verenigt. Kom en geniet van een ongeëvenaarde ervaring op het snijvlak van sport en passie voor paarden!

MIJNKNHS

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
31 juli | 🕒 08:00
Einde:
4 augustus | 🕒 17:00

Locatie

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27-A,
Exloo, Drenthe 7875 TA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie