Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nationaal tuigpaardenconcours 2024

30 juli | 🕒 16:00 - 22:30

n 1978 vond het allereerste nationale concours van de vereniging plaats op het sportveld aan de Schapendrift. Sindsdien heeft dit hippische evenement zich ontwikkeld tot een hoogtepunt in de Nederlandse paardensport. De kwaliteit is gestegen tot ongekende hoogten, waardoor alle topdeelnemers van Nederland maar al te graag deelnemen aan het avondconcours. Deze aantrekkingskracht geldt niet alleen voor de tuigpaarden en Friezen, maar ook de Hackneys laten al vele jaren zien wat ze in huis hebben in Norg. Als een traditie die door de jaren heen in stand is gehouden, wordt het concours afgesloten met “Het Sprookje van Norg”, een magisch moment waarbij de verbeelding tot leven komt.

Locatie: Evenemententerrein Norg (sportvelden)

U kunt hier uw toegangsbewijs of VIP-arrangement bestellen: https://stichtingnorgermarktconcours.eventgoose.com/

Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. Dit biedt een prachtige gelegenheid voor gezinnen om samen te genieten van dit spektakel en de schoonheid van de paardensport te ervaren.

Mis dit bijzondere evenement niet en reserveer nu uw plek voor een avond vol spanning, schoonheid en elegantie op het Nationaal Tuigpaardenconcours 2024 in Norg!

Online ticketservice doorEventgoose.com

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
30 juli
Tijd:
16:00 - 22:30
Evenement Categorieën:
,