Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marathon competitie Ameland 2024

17 augustus | 🕒 11:00 - 17:00

De Marathoncompetitie op Ameland in 2024 belooft een onvergetelijk paardenspektakel te worden. Op het schilderachtige eiland zullen menners en hun paarden uitblinken in disciplines als dressuur, vaardigheid en de uitdagende marathon. Te midden van het adembenemende landschap van Ameland wordt de unieke Friese paardencultuur gevierd. De competitie is niet alleen een sportieve strijd, maar ook een eerbetoon aan de harmonieuze band tussen mens en paard. Deelnemers en toeschouwers zullen genieten van de combinatie van kracht, elegantie en de natuurlijke pracht van Ameland, wat resulteert in een buitengewoon paardensportevenement.

 

In 2024 belooft de Marathoncompetitie op Ameland een adembenemend paardenspektakel te worden, doordrenkt met de unieke Friese paardencultuur. Dit jaarlijkse evenement trekt deelnemers en toeschouwers vanuit alle hoeken van het land naar het pittoreske eiland. Het parcours op Ameland biedt een uitdagende mix van disciplines, waaronder dressuur, vaardigheid en een spannende marathon, waar mens en paard samen de natuurlijke pracht van het eiland verkennen.

Het paardenspektakel op Ameland is niet alleen een sportieve competitie, maar ook een viering van de Friese paardentradities. Te midden van de adembenemende natuur van Fryslân ervaren deelnemers en publiek de krachtige band tussen ruiter en paard. De Marathoncompetitie op Ameland belooft niet alleen een opwindend sportevenement te zijn, maar ook een culturele ervaring, waar de schoonheid van mensport en het eiland samenkomen voor een onvergetelijke beleving.

 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 augustus
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Manege De Seelon
Smitteweg
Ballum, Friesland 9162 EV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie