Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tubbergse Men- en Ruiterdagen

20 augustus - 22 augustus

Tijdens ” Hippisch Tubbergen” in augustus, worden weer
de “Tubbergse Men- en Ruiterdagen” georganiseerd.
Te weten op: 20, 21, en 22 augustus 2024.

Menners en ruiters kunnen genieten van drie prachtig, grotendeels over onverharde wegen, uitgezette tochten door het mooie Twents / Duitse coulisselandschap.
Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden.

De routes zijn tussen de 25 en 30 kilometer lang en worden onderbroken door een aantal gezellige pleisterplaatsen waar deelnemers en hun paarden kunnen genieten van een welverdiende pauze.
De routes worden duidelijk met bordjes (blauw/geel) aangegeven.
Tevens ontvangt elke deelnemer een routekaart en een routebeschrijving.
Verdwalen is dus niet mogelijk.

Tijdens de lunchstop kan men genieten van de eventueel vooraf bestelde lunch.

De menners en ruiters kunnen ook genieten van andere evenementen zoals het bekende Schröder Masterclass springconcours op dinsdagavond.

Als organisatie van de Tubbergse Men- en Ruiterdagen kunnen we u kaartjes aanbieden van de Schröder Masterclass. De tribunes zijn tijdens de Schröder Masterclass altijd uitverkocht. Daarom deze service voor onze deelnemers.
Elke inschrijver kan maximaal 4 kaartjes bestellen via het inschrijfformulier op dinsdag. Kosten kaartje Schröder Masterclass€ 10.

Naast de vele regionale deelnemers, zullen ook deelnemers die niet uit de regio komen hun hart kunnen ophalen tijdens deze drie dagen. Voor deelnemers die willen overnachten zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden voor mens en paard in en rond Tubbergen.

Tubbergse men en ruiterdagen 2024

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
20 augustus
Einde:
22 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Schröder Stables
Reutummerweg 43A
Tubbergen, Overijssel 7651 KK Nederland
+ Google Maps