Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SWM + NK pony’s Wierden 2024

9 augustus | 🕒 08:00 - 11 augustus | 🕒 14:00

Het SWM + NK Pony’s in Wierden 2024 bood een weekend vol opwinding en vaardigheid voor deelnemers en toeschouwers. De competitie omvatte verschillende klassen, elk met hun eigen uitdagingen en hoogtepunten.

Voor de L en M klassen werd de actie verdeeld over twee dagen, met dressuur en vaardigheid op vrijdag en de spannende marathon op zaterdag. Dit zorgde voor een intense, maar bevredigende ervaring voor de deelnemers, die hun vaardigheden in verschillende disciplines konden tonen en verbeteren.

De Z pony’s en enkelspan paarden kregen een extra dag om te schitteren, met de competitie verspreid over drie dagen. Op vrijdag begonnen ze met dressuur, gevolgd door de uitdagende marathon op zaterdag en de spannende vaardigheidsproef op zondag. Dit bood een uitgebreide test van zowel de atletische capaciteiten van de dieren als de behendigheid van hun handlers.

De overige Z rubrieken volgden een vergelijkbaar schema als de L en M klassen, met dressuur en vaardigheid op vrijdag en zaterdag, waardoor het hele evenement een gestroomlijnde en goed georganiseerde ervaring was voor alle deelnemers.

Met strakke concurrentie, uitdagende hindernissen en een enthousiast publiek dat de prestaties toejuichte, was het SWM + NK Pony’s in Wierden 2024 een onvergetelijk evenement dat de vaardigheid en toewijding van zowel de ruiters als hun dieren vierde.

MIJNKNHS

Facebook: Menvereniging De Eschruiters – Wierden 

Delen naar:Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Begin:
9 augustus | 🕒 08:00
Einde:
11 augustus | 🕒 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

RV de Eschruiters Manege de Vossenbos
Bruinehoopsweg 2
Hoge Hexel (gem. Wierden), Gelderland 7645 BJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie